Άνδρες vs Γυναικών: Τα παιχνίδια τακτικής για το σεξ

Τι κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες, προκειμένου να κάνουν σεξ; Κάνουν ένα κολπάκι. Ουσιαστικά κρύβουν τις αληθινές τους προθέσεις. Αυτό τουλάχιστον έδειξε μελέτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας στη Νορβηγία.

Όπως διαπιστώθηκε, οι άνδρες, που επιθυμούν πολύ να κάνουν σεξ, επιλέγουν να στέλνουν μηνύματα, στα οποία δεν δείχνουν ότι ενδιαφέρονται και τόσο για το συγκεκριμένο θέμα. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προσποιηθούν ότι ενδιαφέρονται λίγο περισσότερο από ό,τι στην πραγματικότητα.

«Η εξαίρεση στον κανόνα είναι όταν η γυναίκα ενδιαφέρεται τόσο, όσο ο άνδρας. Σε αυτή την περίπτωση και η γυναίκα προσποιείται λιγότερο ενδιαφέρον. Αμφότερα τα μέλη των δύο φύλων, που ενδιαφέρονται για έναν σύντροφο, θα προσπαθήσουν να φανούν «άνετοι».

Αν το κρίναμε με οικονομικούς όρους, θα λέγαμε ότι είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Οι άνθρωποι, που έχουν την περισσότερη ζήτηση, δεν είναι και αυτοί που είναι πιο διαθέσιμοι. Παριστάνοντας τους άνετους, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες, μπορούν να αποφύγουν τον «πόνο» της απόρριψης, αν, τελικά, ο σύντροφός που επέλεξαν, όντως δεν ενδιαφέρεται» επεσήμανε ο επικεφαλής της μελέτης, καθηγητής Leif Edward Ottesen Kennair .

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι, αν η γυναίκα δεν βρίσκει πραγματικά πολύ ελκυστικό τον άνδρα, που έχει απέναντί της, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί να κάνει περιστασιακό σεξ μαζί του – κάτι που συνήθως δεν ισχύει για τους άνδρες.

Μοιραστείτε το
Author Info

Call Now ButtonΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ