Αυτή είναι η ιδανική διάρκεια του σεξ

Υπάρχουν άνθρωποι,  που τρελαίνονται να κάνουν σεξ και, μάλιστα, πολύ. Υπάρχουν κι άλλοι που το κάνουν διεκπεραιωτικά ή το αποφεύγουν.

Μια νέα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες από πολλές χώρες, θέλησε να δείξει ποια είναι η ιδανική διάρκεια της ερωτικής επαφής για τα δύο φύλα. Συμπεριέλαβε, λοιπόν, την ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκεί η σεξουαλική επαφή ιδανικά;».

Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν απόκλιση μεταξύ των δύο φύλων και οι απαντήσεις συγκλίνουν για διάρκεια λιγότερη της μισής ώρας. Συγκεκριμένα οι γυναίκες είπαν ότι θέλουν η ερωτική πράξη να διαρκεί 25 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα και οι άνδρες ελάχιστα λιγότερο, 25 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.

Να σημειωθεί ότι στους παραπάνω χρόνους συμπεριλαμβάνεται η διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, δηλαδή η διείσδυση αμιγώς, χωρίς τα προκαταρκτικά.

Πάντως η πραγματικότητα μάλλον διαψεύδει τις επιθυμίες και την προσδοκίες, αφού σε πολλές χώρες του κόσμου η διάρκεια του σεξ είναι πολύ μικρότερη (από 15 έως 17 λεπτά), ακόμη και σε εκείνα τα μέρη, που φημολογείται ότι παρατηρούνται οι καλύτερες επιδόσεις στο… σπορ.

Ειδικότερα:

Στις ΗΠΑ και στον Καναδά: 17 λεπτά.

Στη Μεγάλη Βρετανία: 16 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα.

Στην Αυστραλία: 16 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα.

Στην Ινδία: 15 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ