Αυτός είναι ο μήνας που «του δίνουμε και καταλαβαίνει» στο σεξ

Αυτός είναι ο μήνας που «του δίνουμε και καταλαβαίνει» στο σεξ

Ερώτηση: Εσείς ξέρετε ποιον μήνα τα ζευγάρια «συγχρονίζουν» τις σεξουαλικές τους ζωές; Και πότε, κατ’ επέκταση, «του δίνουν και καταλαβαίνει» στο σεξ;

Έρευνα από τη βρετανική εταιρεία σεξουαλικών παιχνιδιών Love Honey, έδειξε οι άνθρωποι τείνουν να έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα τον Ιούλιο σε σύγκριση με τους άλλους μήνες. Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άτομα, ζευγάρια και ελεύθεροι, και ερωτήθηκαν σχετικά με το πόσο συχνά κάνουν σεξ κάθε μήνα του χρόνου, αλλά και ποιον μήνα βρίσκουν πιο σέξι.

Το 22% των ζευγαριών απάντησαν ότι ο Ιούλιος είναι ο πιο σέξι μήνας και η σεξουαλική δραστηριότητά τους πιο έντονη, λόγω του ότι είναι πιο «χαλαροί» ενώ υπάρχει και η προοπτική των καλοκαιρινών διακοπών. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι τον έβδομο μήνα του έτους κάνουν σεξ τέσσερις φορές την εβδομάδα, τον Αύγουστο κατά μέσο όρο 3,7 φορές την εβδομάδα και τον Ιούνιο 3,2 φορές την εβδομάδα.

Ο Αύγουστος, που έρχεται δεύτερος, συνδέεται πιθανώς με το γεγονός ότι σχεδόν τα 2/3 των ζευγαριών είπαν ότι κάνουν περισσότερο σεξ, όταν είναι σε διακοπές. Το 26% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ήθελε να κάνει σεξ περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών, επειδή τότε έχει περισσότερο χρόνο και διάθεση.

Στον αντίποδα, ο Ιανουάριος και ο Νοέμβριος είναι οι μήνες που κάνουμε λιγότερο σεξ.

Author Info