ΦΑΛΛΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η σύγχρονη τεχνική αύξησης του πέους με χρήση αυτόλογου λίπους, δηλαδή λίπους που αφαιρείται από την κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς, πλούσιου σε βλαστικά κύτταρα.

 Η φαλλοπλαστική είναι μια επέμβαση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, σε άνδρες που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα και τις διαστάσεις του πέους τους.

 Στα χέρια ενός ειδικευμένου χειρουργού, αποτελεί μια ασφαλή επέμβαση με ταχεία ανάρρωση, γι’ αυτό και δεν περιορίζεται μόνο σε περιπτώσεις ανατομικής υστέρησης αλλά και σε περιπτώσεις αισθητικής βελτίωσης της εικόνας του πέους που θα τονίσει την «αυτοπεποίθηση» του άνδρα.

Κατά την αύξηση της διαμέτρου του πέους, η συνήθης πρακτική είναι η χρήση λίπους του ίδιου του ασθενή που λαμβάνεται συνήθως από την κοιλιά, τους γλουτούς ή τους μηρούς. Το λίπος εμφυτεύεται υποδορίως στο πέος μέσω μιας λεπτής βελόνας-κάνουλας.

Ένα μεγάλο ποσοστό ωστόσο του λίπους απορροφάται από τον οργανισμό μετά από μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα, η πάχυνση να μη διαρκεί μακροχρόνια.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΠΕΟΥΣ

Η αυξητική του πέους συνήθως περιλαμβάνει δύο φάσεις στην ίδια επέμβαση:

  1. πρώτα γίνεται η αύξηση του μήκους και κατόπιν η αύξηση της διαμέτρου.
  2. Στο στάδιο της αύξησης του μήκους, συνήθως γίνεται διατομή των συνδέσμων που συγκρατούν το πέος με αποτέλεσμα να «κερδίζονται» έτσι 3-4 εκατοστά σε στύση.

 Μια νέα μέθοδος εμφύτευσης του λίπους που ονομάζεται Lipogems, φιλοδοξεί να δώσει μακροχρόνια αποτελέσματα.

 Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μέθοδο, το λίπος πριν εμφυτευθεί, υπόκειται σε ποιοτική επεξεργασία επιτόπου μέσα στο χειρουργείο. Μια ειδική συσκευή προηγμένης τεχνολογίας, απομακρύνει τα άχρηστα συστατικά του λίπους, όπως φλεγμονώδεις παράγοντες, υπολείμματα αίματος και ελαιώδη στοιχεία ενώ συγκρατεί και κατακερματίζει τα λιποκύτταρα, ενεργοποιώντας έτσι τα βλαστοκύτταρα που περιλαμβάνονται στον λιπώδη ιστό.

 Στη συνέχεια το τελικό προϊόν εμφυτεύεται στο πέος δίνοντας μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του.

 Το επεξεργασμένο λίπος της τεχνικής Lipogems, προέρχεται 100% από τον ασθενή, κάτι που εξασφαλίζει άριστη βιοσυμβατότητα. Είναι πολύ πιο ομοιογενές και επιβιώνει πολύ καλύτερα στην περιοχή τοποθέτησής του. Επιπλέον, η πλούσια περιεκτικότητά του σε βλαστοκύτταρα ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς αναδόμησης και αναγέννησης του περιβάλλοντος ιστού, με αποτέλεσμα τη φυσική και μακροχρόνια αύξηση του πάχους της περιοχής.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και γίνεται ΧΩΡΙΣ τη χρήση πρόσθετων χημικών ή ενζύμων.